"...to enhance the quality of life for senior citizens...through education and legislation."
The Washington State Senior Citizens’ Foundation held their 2017 Fall Conference on Thursday October 19, 2017 at the Hotel Murano in Tacoma, WA. We had 380 people including speakers attend the 2017 Fall Conference.
Thank you for your support for the 2017 Fall Conference. We could not sponsor such a successful conference of this size and complexity without the Sponsorships, the Volunteers, the Speakers, the Attendance and the Participation of all of you.
The Sponsors\Exhibitors were: Adult Family Home Council of Washington, AARP Washington, Alzheimer’s Association, ARCORA Foundation (formerly WA Dental Service Foundation), Cap Tel Phones, Catholic Community Services, Columbia Legal Services, DSHS, Aging and Long Term Care Support Administration, Disability Rights WA, Hearing Loss Association of WA, Hearing Loop NW, Homage Senior Services (formerly Senior Services of Snohomish County), Kaiser Permanente, Les Schwab, National Active and Retired Federal Employees (NARFE), ResCare Home Care, Retired Employees Council (RPEC), SEIU 775, Senior Services for South Sound, Statewide Health Insurance Benefits Advisors, Washington Academy of Elder Law Attorneys, WA Association of Area Agencies on Aging (W4a), WA Association of Professional Guardians, WA Education Association Retired, WA State Association of Home Care Services, WA State cont. Care Residents Assoc. (WACCRA), WA State Council on Aging (SCOA), WA State Dept. of Health Falls Prevention Program, WA State employees Credit Union (WSECU), WA State Long Term Care Ombudsman Program and WA State School Retirees Association (WSSRA) and Washington State Alliance for Retired Americans (WSARA).
Bags with information on the city of Tacoma were provided by the Tacoma Visitors and Convention Bureau. Pens were provided by Red Creek Custom Apparel & Promotions.
Upcoming dates to put on your Calendar:
29 years of Senior Advocacy
Thursday October 19, 2017
1320 Broadway Plaza
Tacoma, WA 98502
7:00 am – 8:30 am Registration – Continental Breakfast
8:30 am – 8:40 – Introductions
8:40 am – 8:50 am – Welcome Remarks – Tacoma Deputy Mayor Robert Thoms
8:50 am – 9:05 am – 15 min – Bill Moss, Assistant Secretary DSHS Aging and Long-Term Support Administration
9:25 am – 10:25 am – 60 min. – AARP Scorecard – Washington State Ranks #1 in the Provision of Long-Term Services and Supports. – Scorecard Overview:
10:25 am – 10:35 am – 10 min Break
11:45 am 12:00 – Set up for Lunch
12:00 – 1:00 – Lunch
1:00 pm – 2:00 pm – 60 min. – Health Care in Washington
2:00 pm – 2:40 pm – 40 min. – Emergency Preparedness
2:40 pm – 2:50 pm – 10 min. Break
2:50 pm – 3:50 pm – 60 min. –Budget and Revenue 2017
3:50 pm – 4:00 pm – Complete and Turn in Evaluations – End of Conference
Copyright © 2020 Washington State Senior Citizens' Lobby || Website by Parachute Technology